World Family Ibiza

World Family Ibiza, de naam zegt het al, vindt zijn oorsprong op het Spaanse hippie eiland Ibiza en verteld het verhaal van Merel en Alok. Jarenlang reisden ze de wereld rond samen met hun zes kinderen en oma Joke.  Inspiratie komt voort tijdens hun reis naar landen als India, Laos, Mexico, Marokko, Thailand en China waar ze in aanraking komen met het handwerk van lokale ambachtslieden. Ze waren hier zo van onder de indruk dat ze besloten met het ontwerpen van een persoonlijke collectie. Het resultaat? World Family Ibiza.

Magazines

Inmiddels is World Family Ibiza uitgegroeid tot een waar begrip in de modewereld. Het hippe hippie merk siert de covers van modemagazines als de Elle, Vogue, InStyle en Beau Monde. Het label maakt met name schoenen en accessoires en die vinden we regelmatig terug in de grote modebladen.

Zomer musthaves

De items van World Family Ibiza zijn dé ideale musthave voor de zomer en passen perfect bij de festival  en hippie look. Onder dit label worden er handgemaakte items verkocht zoals tassen, riemen, portemonnees, schoenen en jasjes. Er zijn zelfs Ipad coversen Iphone hoesjes te koop geheel in de hippie stijl! Van elk item is er maar één beschikbaar en is dus uniek in z’n soort. World Family Ibiza beschikt over een uitgebreide tassencollectie waaronder rugtassen, schoudertassen en clutches. Maar ook geweldige western boots. Kortom, een kleurrijke palet aan geweldige musthaves voor de echte fashionjunk!

Verkooppunten

Inmiddels heeft het label drie winkels in Spanje waarvan één in Ibiza, Barcelona en sinds maart 2012 ook in de haven van Marbella: Puerto Banus. Voor zover bekend, wordt de collectie van World Family Ibiza niet verkocht in Nederland. Maar niet getreurd, gelukkig  zijn de items wel te bestellen via de webshop!