Topshop Kate Moss collectie ook verkrijgbaar in Nederland

Eerder schreven we al over de collectie van Kate Moss voor de Britse modeketen Topshop. De items en collectie was inmiddels via de campagne bekend, maar gelukkig is deze straks ook te koop in Nederland! De Bijenkorf gaat de collectie van Kate exclusief verkopen bij zeven filialen!

De collectie

De collectie bestaat uit een casual en partykleding lijn. Daarnaast is de collectie opgesplitst in verschillende stijlen. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk deze hier.

Bijenkorf

De collectie zal ondere andere bij de shop in shop van Topshop in de Bijenkorf van Amsterdam te koop zijn vanaf 30 april. Maar ook de andere filialen zullen de collectie tijdelijk opnemen in het assortiment. In onder andere Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht en Amstelveen kun je een kijkje nemen bij de collectie van het topmodel voor de topketen.

Kate en Topshop

Het is overigens niet de eerste keer dat Kate een collectie heeft ontworpen in samenwerking met Topshop. In 2007 sloegen de twee voor het eerst de handen in één en sindsdien zijn het wederzijdse fans. Kate is er altijd openlijk voor uitgekomen een groot liefhebber te zijn van de Britse keten en wordt in de media regelmatig gespot in iets van Topshop.