Twee Fantasy Bras tijdens de Victoria’s Secret show 2014

Na alle commotie over Victoria’s Secret’s ‘The Perfect “Body”’ campagne is er nu wel goed nieuws over het Amerikaanse lingerielabel. Fans van het lingeriemerk zullen blij zijn om te horen dat er dit jaar niet een, maar twee Fantasy Bras worden geshowd tijdens de Victoria’s Secret Show op 9 december 2014 in Londen. In Nederland wordt de show uitgezonden op 15 december op Net 5. Benieuwd? Bekijk hier alvast de eerste beelden van de twee Angels in de Fantasy Bra!

Adriana Lima & Alessandra Ambrosio 

Dubbel A- Adriana Lima en Alessandra Ambrosio zijn de twee uitverkoren Angels. Dat de keuze op de twee VS vedettes is gevallen, is niet zo vreemd. Adriana Lima droeg in 2008 en 2010 de Fantasy Bra, en Alessandra Ambrosio droeg de beroemde beha in 2012. 

Double trouble 

De Braziliaanse Angels zijn blij dat zij de Fantasy Bra (die per set twee miljoen dollar waard is) opnieuw mogen dragen “Dit jaar is het zelfs nog leuker, omdat ik deze kans met mijn goede vriendin Alessandra deel” ,zegt Lima. Double trouble dus! 

Pascal Mouawad 

De 2014 Victoria’s Secret Fantasy Bra is ontworpen door Pascal Mouawad. Volgens People bestaat ieder setje uit 16.000 robijnen, saffieren en diamanten met 18 karaats goud. Mouawad, die al meer dan tien jaar verantwoordelijk is voor de Fantasy Bra, werkte meer dan 1380 uur aan de sets.

Geschreven door Aminanta Minte