Tyra Banks lanceert eigen make up lijn

Model Tyra Banks komt met haar eigen make-up lijn. De lijn van de America’s Next Topmodel presentatrice heet Tyra Beauty en bestaat uit negen verschillende producten. 

Volgens people.com omvat de lijn onder meer twee lippenstiften, een mascara die ‘Smack My Fat Lash’ heet , een crème rouge, een bronzer en een eyeliner. De collectie is in drie categorieën opgesplitst: Tyover foundations en rouge, Smize oogmake-up en It Factory: ‘products that will have you werkin’ that hallway like a runway.’ 

De Oops Liner: een dubbelzijdige pen waarvan een kant bestaat uit zwarte vloeibare eyeliner en de andere kant uit een corrector om foutjes netjes weg te werken wanneer je uitschiet met je eyeliner, hoe handig!

Beauty & brains

Het model volgde een studie aan Harvard zodat ze kon leren hoe ze haar eigen bedrijf moest beginnen. “Ik wil ervoor zorgen dat vrouwen hun eigen baas zijn en hun dromen volgen” zegt het model. “Ik ben hier jaren mee bezig geweest” ,zegt Banks. “Uiteindelijk wil ik vrouwen leren wat ik op Harvard heb geleerd.” 

Sculpt in a stick- Creëer torenhoge jukbeenderen met deze stick uit de lijn van Tyra Banks

Tyra Beauty 

Tyra Beauty wordt op tyra.com verkocht. De prijsklasse ligt tussen de 24 en 32 dollar. Bepaalde producten kun je ook in sets kopen. De bedragen van deze producten liggen tussen de 34,50 en 74,50 dollar. 

Shine bright like a diamond met deze lip colors

Marktplaats

Via de site kun je ook de producten zelf doorverkopen (als ‘Beautytainer’) aan vrienden en familie. Dit concept is niet nieuw. Beautymerken als Avon passen dit ook toe. 

Super make up 

“Zonder make-up was is nooit een supermodel geweest” ,zegt Banks. “Ik word niet wakker met mooie jukbeenderen, ik schilder ze op mijn gezicht. Make-up maakt iedereen mooier!”

Hoofdfoto: Pexels