Kiko Make Up Nederland: Coming soon!

Als echte beautyfreak ken je de budget make-up keten Kiko vast wel! En we hebben goed nieuws! Binnenkort is er een Kiko store in ons kleine kikkerlandje. Je hoeft dus niet meer uit te wijken naar Italië, Frankrijk of Spanje om de te gekke nagellakjes, bronzers en foundations in te slaan voor een champagne lifestyle on a lemonade budget!

Kiko Nederland

Onze redactie spotte het supergrote Coming Soon bord in het Stadshart van Amstelveen waar de nieuwe Kiko winkel zal komen. Vlakbij de Hema en de Starbucks en tegenover de Douglas, kun je straks genieten van de make up van Kiko. We voorspellen nu al dat dit een echte hit gaat worden. In het buitenland zijn de Kiko stores altijd bomvol, maar geef make-up lovers eens ongelijk: dankzij de lage prijzen is keuzes maken een stuk makkelijker. Een nagellakje scoor je al voor €3 euro, een lipgloss heb je voor een slordige €7 euro en een Kajal oogpotlood voor €4 euro.

Hoge kwaliteit 

Een hoge kwaliteit staat bovendien hoog in het vaandel bij Kiko, dus hierover hoef je je ook geen zorgen te maken.  Een Skin Evolution Concealer, een Longeye Plus Active Mascara en 3D Instant Volume Lipgloss behoren allemaal tot het assortiment. Maar ook kun je bij Kiko terecht voor Skincare: denk hierbij aan cremes, anit-rimpel middeltjes en serums. Kortom, een echte aanvulling voor Nederland en zeker voor de beauty liefhebbers die houden van budget proof!

28 November

De nieuwe Kiko winkel opent op 28 november in het Stadshart van Amstelveen, nog net op tijd om alle cadeautjes voor de feestdagen in te slaan!

Beeld: Kiko