Vrolijk Pasen met de fashion bunny!

Het is Pasen en dat laten verschillende celebs en A-listers ons weten via Instagram. Het lijkt erop dat de paashaas dit jaar in een fashion jasje wordt gestoken. De klassieke paashaas lijkt plaats te maken voor de fashion bunny. Denk: Kate Moss en Doutzen Kroes in spannende bunny pakjes, Cara Delevingne’s levende konijn en flaporen gespot op de catwalk bij Chanel. Pasen anno 2014 wordt volop gevierd in modeland, maar dan wel in een stijlvol jasje!

cara delevingne

Cara Delevingne’s modefoto met de paashaas 2.0

Instaglam

Op Instagram laten verschillende celebs weten Pasen lekker te vieren met vrienden en familie. Een paasbrunch, weekendjes weg en leuke verkleedpartijtjes. Victoria Beckham twittert massaal over de fashion bunny, The Olsens twins en Lady Gaga gaan voor flaporen en Adriana Lima viert Pasen met haar gezin en de paashaas. Het lijkt erop dat deze haas de nieuwe mascotte is van tout celeb- en modeland!

Fashion bunny

Ook verschillende modehuizen laten zich inspireren door de paashaas. Zo werden flaporen al eens gespot op de catwalk van Louis Vuitton in 2009. Maar ook Peter Jensen’s signature bunny bril lijkt het goed te doen  Of wat dacht je van Victoria Beckham’s konijnen ketting. Pasen wordt volop en vrolijk gevierd, dat mag wel duidelijk zijn!