Zomer musthave: Vintage Levi’s shorts

De zomer is in aantocht en dat betekent voor vele fashionista’s een nieuwe garderobe. Een goede shopping spree kunnen vele Fashionjunks niet weerstaan, maar zorg er wel voor dat je de goede items shopt voor deze zomer. Heb jij de Wayuu bag al, de Céline zonnebril, haute chic sandalen en een jeans shortje? Met name die laatste is belangrijk en wie houdt van anders gaat voor een vintage Levi’s shortje.

Vintage Levi’s shorts

Je kent ze wel, de 501 jeans van Levi’s. Een tijd terug ontzettend oubollig en die-wil-ik-niet-hebben. Maar tegenwoordig erg popi door de Normcore trend. De 501’s lijken een regelrechte hit, zowel in de vorm van de broek als de short! Meer van die laatste? Pak een schaar, afknippen en voilà je eigen vintage shorts zijn geboren! Hier en daar wat rafels en scheuren is trendy en fashionable en wordt deze zomer zeker gewaardeerd, met name in de denim on denim trend!

Zomer musthave: Vintage Levi’s shorts. Alles over musthaves van 2014: vintage Levi’s shorts. Perfect voor het festival seizoen. Een hit in de fashion!

Vintage winkels

Levi’s vintage shorts zijn verkrijgbaar in verschillende vintage winkels. Episode is een bekende vintage store waar ze veel Levi’s jeans shorts verkopen. Voor een bedrag van €22,50 euro ben je al in het bezit van een 501 jeans broekje. Maar ook online kun je terecht voor vintage designs van Levi’s. Bij Asos en Coal ’n Terry verkopen ze ook vintage Levi’s shorts.

Diy

Heb je nog een oude 501 in de kast hangen? Schroom dan niet om deze even zelf te customizen. Geen idee hoe? Check dan even de diy-filmpjes op Youtube waar verschillende fashionista’s uitleggen hoe je je eigen distressed/vintage shorts creëert.