WE fashion: lookbook herfst/winter 2014

WE Fashion houdt het dit najaar simpel en sophisticated. De van oorsprong Nederlandse winkelketen combineert vrouwelijkheid met de meest trendy items van het moment. 

Marlene Dietrich

De collectie oogt stoer en toegankelijk en dat zijn precies de dingen waar de WE om bekend staat. De winkelketen is geïnspireerd door stijlicoon Marlene Dietrich: de najaarscollectie bevat veel cleane looks met strakke lijnen en masculiene vormen. 

Musthaves

Alle basic musthaves komen erin voor: linnen tops, in verschillende kleuren (22,95 euro), blouses (29,95 euro) en diverse blazers in de kleuren zwart en marineblauw (49,95 euro). 

We fashion: lookbook herfst/winter 2014. Alles over We fashion. Bekijk hier het lookbook voor de herfst/winter van 2014 en laat je inspireren.

Key item

De witte wijdvallende blouse met vleermuismouwen is een opvallend item in de collectie. De hoge kraag en de transparantie van de blouse zijn grote pluspunten (22,95 euro). Mooi zijn de blauwe pantalons, sommigen met leren details.

Shoes 

Nog opvallender zijn de schoenen. We zien zwarte brogues met een houten vintage detail. De zwarte instappers zijn ook pareltjes. Niet alleen zijn ze stylish, de instappers zijn ook comfortabel. De schoenen in de WE Fashion najaarscollectie zijn boyish tijdloos en voor iedere gelegenheid geschikt. 

We fashion: lookbook herfst/winter 2014. Alles over We fashion. Bekijk hier het lookbook voor de herfst/winter van 2014 en laat je inspireren.

Beeld: We lookbook  

Geschreven door Aminanta Minte