How to wear: Be Yoncé

Beyoncé bewijst maar keer op keer waarom ze dé queen is: de flawless zangeres plaatste een tijdje geleden foto’s op haar website waarin ze in de meest fashionable outfits poseert.

Keep it Sophisticated

De moeder van Blue Ivy houdt het graag netjes – in tegenstelling Kim en Riri. De laatste tijd merken we ook dat Bee haar outfits toegankelijk houdt. On stage treedt ze op in de meest prachtige creaties, en off stage houdt ze het graag casual. Dat Topshop een favoriet is van de zangeres, zal dan ook niemand verbazen.

Don’t worry Be Yoncé

Het leuke is dat jij haar looks ook kan nabootsen! Op onderstaande afbeeldingen is Beyoncé te zien in een grijze pencil skirt met split. Daarboven draagt de zangeres een eenvoudige burgundy rode top. Een soortgelijke rok kun je vinden op Asos. Er is bijna niets wat niet op asos.com te vinden valt! De grijze rok, die €35,55 euro is, heeft een body hugging pasvorm, wat overeenkomt met de rok van Bee.

Drunk in love

De top is een ander verhaal. Als je wat minder cleavage wilt, kun je gewoon gaan voor een oversized street sweater zoals Queen Yoncé hier op deze foto. Ze draagt een stripes sweater in combinatie met een bijpassende zwart/wit rok, wij vonden bij Asos een leuke variant van Bey’s sweater, prijs €118 euro.

Partition

De dames die de Yoncé look willen voltooien moeten in het bezit zijn van een bodysuit. B wordt regelmatig zowel on– als offstage gespot met een loeistrakke body waarin haar B’s (lees: boobs & booty) zowel van voren als achteren heel goed geaccentueerd worden. Bij Topshop shop je bijvoorbeeld deze transparante bodysuit voor € 32 euro! Dat is even anders dan de prijzen van Versace en Givenchy!