Wearable tech: de SmartRing

Wearable Tech is in opkomst en niet zo’n beetje! We schreven eerder al over de AppleWatch, een oplaadjas van Tommy Hilfiger en een navigatiejasje. Dit zijn enkele voorbeelden van deze echte trend! Vandaag hebben we weer een nieuwe voor je namelijk de SmartRing.

Slimme ring

Van een horloge, tot een armband, tot een ring – de technische accessoires worden steeds kleiner en draagbaarder. MOTA, het merk die de ring op de markt heeft gebracht, is gespecialiseerd in innovatieve wearable elektronische apparaten. Dat ze daar goed in zijn bewijzen ze met deze SmartRing. Het doel van deze ring? Mensen minder met hun telefoon bezig laten zijn!

Wearable tech: de SmartRing. Appen met je smartring van Mota. Lees hier alles over wearable tech en nu dan de SmartRing voor Facebook en Twitter. Lees hier.

Accessoire

De ring is een echte accessoire! Hij is verkrijgbaar in het zwart en in het parelwit. Doormiddel van Bluetooth kun je je telefoon koppelen aan de ring. Zo krijg je op de binnenkant van je ring te zien als je gebeld wordt of iemand je foto op Facebook geliked heeft. It’s your choice wat je er mee doet, deze ring is in ieder geval een prima alternatief voor het ongezellige appen tijdens het diner. Er zit zelfs een trilfunctie op zodat je weet wanneer je een nieuwe notificatie hebt! De ring zal verkrijgbaar zijn vanaf juni 2015 voor $100 wat neerkomt op zo’n €88. Wat vind jij van deze wearable tech?

Tekst Karlijn van Mil