Zara kopieert wit sweatshirt Mother of Pearl

Wat is Zara toch weer snel! De kledingretailer is alweer gespot met een item dat heel veel wegheeft van een ander ontwerp… Houdt het dan ook nooit op?

Mother of Pearl vs. Zara

Het gaat dit keer om witte sweater van Mother of Pearl. Het ontwerp was ongeveer vijf weken geleden te zien bij London Fashion Week, en is nu al gespot in de schappen van Zara.

Mother of Pearl

Niet erg voor ons, maar wel heel vervelend voor modelabel Mother of Pearl. Het merk moet toezien hoe Zara profiteert van hun ontwerp, terwijl de originele sweater (net zoals de rest van de collectie) niet eens officieel te koop is in de Verenigde Staten!

Zara kopieert wit sweatshirt Mother of Pearl. Alles over modeketen Zara die wit sweatshirt van Mother of Pearl heeft gekopieert. Ontdek alles hier.

Wit sweatshirt

Mother of Pearl maakte een wit sweatshirt met grote mouwen. De kraag heeft een zwarte dubbele rand en twee v-lijnen die over de borst lopen. De ene v-lijn is zwart, de andere is wit en ziet er sierlijk uit.

Verschillen 

De Zara versie ziet er iets anders uit. De zwarte lijn is nadrukkelijk aanwezig, maar loopt door tot aan de mouwen. De sweater van Zara heeft geen dubbele zwarte dubbele rand, maar wel een boothals. De sweater heeft een soort wafel-achtige textuur die je niet terugziet in het ontwerp van Mother Of Pearl, maar wel indirect bij andere ontwerpen van het Britse label.