Zara vs. Joseph rok: budget tip

Wow, goed bezig Zara. De modegigant heeft deze week weer een mooi exemplaar om aan zijn copycat list toe te voegen: de midirok van het Britse merk Joseph! Maar dat kunnen we alleen maar waarderen! Een leuke tip voor de fashionjunks onder ons die geen budget hebben voor het design van Joseph!

Zara vs. Joseph

Net zoals Zara staat het modelabel bekend om zijn minimalistische collecties. Voor de herfst-wintercollectie van 2014 is dat niet anders. De altijd snelle Zara zag natuurlijk potentie in deze collectie en helaas voor Joseph is de kopie dan ook best goed gelukt.

Prijzen

De Joseph Charlene skirt bestaat uit zacht leer, in een mooie beige kleur. Het ontwerp heeft een soort wrap effect, wat best leuk bedacht is. Aan deze rok hangt wel een duur prijskaartje: €1030 euro. Goedkoper is de midirok van de Spaanse winkelketen: €39,95 euro. Voor die prijs krijg een rok van nepleer. De rok van Zara heeft naast de lengte en de kleur niet veel meer overeenkomsten met de rok van Joseph. 

Zara vs. Joseph rok: budget tip. Alles over de rok van Zara versus de rok van modemerk Joseph. Een leuke budget tip en tevens copycat. Lees nu.