2014 Oscars: Margot Robbie blond of brunette?

We werden verliefd op haar als de blonde stoot in The Wolf Of Wall Street. Maar afgelopen avond  bij de Oscars, transformeerde Margot Robbie van een blonde babe in een sexy brunette. We moesten goed kijken maar ja hoor het is Margot Robbie! De actrice was nauwelijks herkenbaar met haar donkere diepbruine lokken. Ze toonde haar nieuwe look voor het eerst op de rode loper  en we moeten zeggen: ze is nog steeds sexy as hell.

Blond vs. brunette

Om haar donkere coupe kracht bij te zetten droeg ze ook nog eens zwarte lange strapless jurk van Hedi Slimane voor Saint Laurent en donkerrode lippenstift. Daarbij droeg ze een diamanten ketting en subtiele oorbellen. En we moeten zeggen: ze zag er weer oogverblindend uit. Maar haar dramatische transformatie van blond naar brunet komt niet uit de lucht vallen. De 23-jarige rijzende ster verfde haar manen donker voor een aankomende filmrol. Als een super-zwoele gothic schoonheid paradeerde Margot gisteravond over de rode loper.

Instaglam

Aangezien het de eerste Oscars waren voor Margot, was ze hier natuurlijk laaiend enthousiast over. Op haar Instagram account deelde ze omringd door haar glamsquad deze foto met als onderschrift: ‘Never thought I’d say this… I’m getting ready for the #oscars!!!!!

Beeld: Instagram Margot Robbie

Maar wat vinden jullie eigenlijk van haar nieuwe look? Ben je fan van de blonde of de donkere Margot?