4 jarige Mayhem ontwerpt voor J.Crew

De 4-jarige Instagram hit Mayhem gaat kinderkleding ontwerpen voor J Crew, onder de Crewcuts lijn. Mayhem is bekend geworden via haar eigen blog Fashion By Mayhem. Inmiddels een hit en met 435.000 volgers weet ze iedere Fashionjunk te inspireren: van jong tot oud! 

Hoe dan?

Samen met moederlief begon de kleine kleuter allerlei outfits van celebs na te maken rechtstreeks afkomstig uit modebladen en gespot op de rode loper. Na onder andere in de huid te zijn gekropen van Jennifer Lopez, Rihanna en SJP vond modelabel J.Crew dat het tijd werd voor een collectie afkomstig uit de minuscule handjes van Mayhem. 

Mode van Mayhem 

De collectie zal bestaan uit 9 items. Misschien denk je nou; een kleuter die ontwerpt, is dat geen kinderarbeid? Nee joh, Mayhem heeft volgens haar mama/manager zeker genoten van de speelsessies met het team van Crewnuts:  op de grond zitten knutselen is geen werken toch? Uit deze creaties – gemaakt van onder andere papier, tape, lijm, krijtjes, kralen en glitters – laat de kersverse knutselkleuter zien wat ze in haar mars heeft! 

Zomer 2015 

Wij zijn benieuwd hoe de collectie eruit gaat zien. Helaas moeten we nog wachten tot de zomer van 2015 aangezien Mayhem’s creaties dan pas te koop zijn. Benieuwd? Dan moet je even haar Instagram –of is ’t glam– account checken!