Alexa Chung for AG: de denim collectie

We schreven al eerder over Alexa’s geheimzinnige fashion avontuur, maar nu is het eindelijk zover. De it-girl gaat samenwerken met denim label Adriano Goldschmied voor een 20-delige collectie die vanaf volgend jaar te koop is.

Denim fever

Overalls- liefhebber Alexa Chung stapt in het samenwerkingsbootje met AG Adriano Goldschmied voor een 20-delige denim collectie. De collectie ligt vanaf januari 2015 in de schappen. Alexa is erg enthousiast over haar status van designer. De it-girl en socialite plaatste op Instagram al verschillende foto’s die refereerde naar haar eigen fashion lijn.

Jeans Queen

“De collectie is het ontbrekende deel van mijn droom van een eigen denim garderobe’’, aldus de it-girl. Ook zegt ze: ‘’Ik wil alleen maar kleding ontwerpen, maar voor het opzetten van een label heb je veel geld nodig. Het is erg ingewikkeld en ik heb geen f **king idee hoe ik dat moet doen’’.Toch is het haar gelukt en zal de collectie vanaf januari 2015 te koop zijn.

Inspiratie

Waar Alexa haar inspiratie vandaan heeft gehaald? De jaren 60/70 hebben een grote rol gespeeld in de denim collectie van Alexa waar ze overigens een grote fan van is. Tot de collectie behoren onder andere overalls, denim jurkjes en jeans.