Alexander Wang H&M: meer looks

Alexander Wang’s Fall / Winter 2014 capsule collectie voor modeketen H&M is er een die we hoog op het lijstje hebben staan sinds begin dit jaar. Na de sneakpreview in een artikel  van GQ magazine “Mannen van het Jaar” uit het oktobernummer zijn er meer looks uit de collectie bekend gemaakt.

Een tipje van de sluier

We zien zowel  heren als dameskleding in de nieuwe preview van Alexander Wang voor H&M.  Zoals we allemaal weten staat de designer bekend om zijn urban street/ sportieve stijl. Denk aan crop tops en leggings versierd waren met het AW logo, verwijzend naar de initialen van de designer. Maar ook beanies, sweaters en joggingbroeken ontbreken niet in de collectie. Rihanna werd op de New York Fashion Week al gespot in een outfit uit de AW- H&M collectie.

Alexander Wang H&M:  Fall / Winter 2014 capsule collectie vanaf 6 november verkrijgbaar. Alles over Alexander Wang HM collectie. Lees alles hier.

November 

Naast de kleding bevat de collectie ook schoenen en tassen, maar ook “objecten’’ die een selectie vormen van alledaagse voorwerpen ontbreken niet. Nog even wachten, aangezien de Alexander Wang x H&M collectie verkrijgbaar is vanaf 6 november.