Asos dress vs. Lanvin jurk: copycat!

We hebben weer een nieuwe copycat voor je! Deze week is het een jurk van niemand minder dan Lanvin die onder het kopieerapparaat is beland van Asos!

De stof die gebruikt is in een jurk van Lanvin is verwerkt in een jurk van ASOS. Wij zetten de vergelijkingen en verschillen voor je op een rijtje! 

Asos

‘De TALL Rose Print Skater Dress With Embelished Collar’ van Asos heeft dezelfde print als een Lanvin jurk uit een oudere collectie. Het is een jurk met een kraagje van zwarte, glinsterende stenen en kralen. De jurk is strakker getrokken in de taille en heeft een korte rok. Aan de voorkant van de jurk boven de borst zit een klein ovaal, waar huid doorheen te zien is. De jurk kost €107,15 en is nu te koop op Asos.

Asos dress vs. Lanvin jurk: copycat! Bekijk hier een budget tip: deze Asos dress lijkt wel erg veel op een jurk van Lanvin uit de collectie van 2013! 

Lanvin 

De Lanvin-jurk werd door Cara Delevingne gedragen tijdens de Herfst/winter show van 2013. De jurk had geen mouwen en een hoge nek, wel zat er een soort huidskleurig shirt onder met lange mouwen. Op de linkerschouder en rondom de taille blinken twee decoratie kevers van zwarte stenen en kralen. De prijs van de jurk hebben we helaas niet meer kunnen achterhalen. 

De verschillen 

De jurken lijken in veel opzichten op elkaar, ze hebben tenslotte precies dezelfde print. Is de stof van Lanvin dan toch niet zo bijzonder als we altijd denken? Ook de details op de jurk lijken op elkaar, waar Lanvin koos voor het zwarte kevertje, koos ASOS voor een zwart kraagje. Verschillen zijn er natuurlijk wel: zo heeft de jurk van Lanvin een knielengte en kiest ASOS voor een mini skater skirt.

Was je fan van deze Lanvin-jurk, maar had je het budget er niet voor? Dan is het exemplaar van Asos een goede budget tip!

Tekst Karlijn van Mil