Before & after foto’s van de celebs!

Duik je weleens in je oude foto box en denk je dan niet: O my god, kijk hoe ik eruit zag! Gelukkig blijven dit soort foto’s ook privé, maar als je een bekende A-lister bent blijft niets geheim en zeker niet je before foto’s!

Celebs

Kim Kardashian, Kristen Stewart, Kate Moss en vele anderen zagen er voor hun carrière heel anders uit. De Hollywood- kwast was er nog niet over heen gegaan, dus verwacht borstelige wenkbrauwen, grauwe tintjes en stylisten.. wat is dat eigenlijk? Deze foto’s laten alleen maar zien: ook de celebs zijn menselijk

Before & after

Op het web circuleren tal van celeb foto’s uit de oude doos. Het leuke is om te zien hoe ze in de afgelopen jaren zijn getransformeerd van een grijs muisje naar een vavavoom diva. Kun je je bijvoorbeeld Nicole Richie nog herinneren: tijdens haar reallife soap ‘The Simple Life’ met Paris (Hilton) dartelde ze nog rond in een tuinbroek en gekleurde extensions voordat ze een erkend designer werd.

Of wat dacht je van Kim Kardashian vóór haar beroemde sextape. Kim’s transformatie is misschien nog wel de opmerkelijkste. Maar ook tomboy Kristen Stewart en Cheryl Cole tijdens haar Popstars avontuur komen voorbij! Benieuwd? Bekijk hier een aantal before’s and after’s van de celebs. Herken jij ze?