Bizar: Vrouw geeft 22.000 euro uit om op Kim Kardashian te lijken

Kim Kardashian de perfecte vrouw? Wel als het aan Claire Leeson ligt. De 24-jarige gaf namelijk 30.000 dollar (omgerekend zo’n 22.000 euro) uit aan plastische chirurgie om op Kim Kardashian te lijken.

Kim look a like

Wacht maar totdat Kanye West hier lucht van krijgt, want Mrs. Kim Kardashian-West is populair in plastic-fantastic land. De 24-jarige vrouw uit Londen gaf maar liefst 30.000 dollar uit aan plastische chirurgie om op Kim te lijken. Claire raakte geobsedeerd door de serie Keeping Up With The Kardashians nadat ze erachter kwam dat Kim net als zij gezegend was met twee zussen. Blijkbaar reden genoeg dus om onder het mes te gaan en vastbesloten een kopie te worden van de realityster…

Kim Kardashian look a like. Bizar: Vrouw geeft 22.000 euro uit om op Kim Kardashian te lijken. Deze vrouw wilt een Kim Kardashian look a like worden.

Beeld: Twitter/ Claire Leeson

Kim billen en borsten

Claire onderging verschillende ingrepen waaronder een boob job, tandenbleek-behandeling en een billenlift. De 24-jarige wilt de perfecte Kim look-a-like worden en het lukt haar aardig. Ze wordt zelfs geboekt als Kim Kardashian- imitator waarmee ze overigens ook haar geld verdiend. Maar blijkbaar is dit nog niet voldoende aangezien ze ook heel wat schulden heeft opgebouwd voor het bekostigen van al haar procedures. Zal ze binnenkort haar naam veranderen naar Klaire?

Foto: Pexels