Kim Kardashian’s jeans avontuur: do of don’t?

Distressed, ripped, allemaal benamingen voor gescheurde jeansbroeken. Dé trend van 2014: de ripped jeans mag weer en ook in celebland omarmen ze deze musthave met gemak. Kim is fan en paradeert al jaren rond in distressed jeans. Toch lijken Kim Kardashians jeans broeken nu verder te gaan dan scheuren, say hello to gaten, gaten en nog eens gaten?

Kim Kardashians jeans Kustomisation

Tijdens een bezoekje aan Starbucks dit weekend werd Kim gespot in een witte Balmain blazer, wit shirt, zwarte sunnies (niets nieuws) en een jeans waar het dit seizoen allemaal om draait. Gescheurde, ripped, distresses looks zijn helemaal hot, maar Kim lijkt deze trend te tillen naar een hoger niveau.  We zien naast scheuren ook heel wat gaten waarbij haar hele dijen zowat te zien zijn. Lijkt dit op een Kustomisation van Kim’s kleermaker? We weten niet precies wat we van Kim’s jeans moeten denken. Wat vinden jullie: do of don’t?

Kim & distressed

Het is overigens niet de eerste keer dat we Kim spotten in een paar distressed jeans. Ze is dol op jeans met hier en daar een gaatje en een scheurtje en werd door de jaren heen vaak gespot in dit soort broeken. Met name skinny modellen zijn favoriet van Kim.