Cameron Diaz heeft hét perfecte lijf

Als het aan de vrouwen ligt tenminste. De actrice is the overall winnares onder de vrouwen. Als het aan vrouwen ligt is Ryan Gosling de mooiste man, terwijl de mannen juist kiezen voor het flink gespierde lichaam van Hugh Jackman.

Onderzoek 

De Britse bladen Men’s Health en Women’s Health hielden een onderzoek over het perfecte celebrity-lichaam. Zowel mannen als vrouwen mochten hun mening laten horen. Het onderzoek is namelijk gehouden onder 1000 vrouwen en 1000 mannen, en de uitslag was een wereld van verschil. 

Cameron’s body

De vrouwen vinden dat de 42-jarige Cameron Diaz het perfecte lijf heeft. Cameron heeft een gespierd en misschien wel een beetje een mannelijk lijf. Maar toch zijn er veel mensen ‘jaloers’ op, en wij willen stiekem ook wel zo’n strak lijntje. Want hoe je het ook wendt of keert, het blijft een prachtige vrouw. 

Curvy Kate

De meeste mannen kiezen voor het lijf van Kate Upton. Zij vinden de vrouwelijke curves erg belangrijk aan het lichaam. Vrouwen vallen voor mannen met een goede borstkas, daarna kiezen ze voor gezicht en dan komen de billen. Zowel mannen als vrouwen vinden het kapsel bepalend voor een eerste indruk van iemand. Wat ook opvalt is dat 76 procent van de vrouwen en 63 procent van de mannen tatoeages aantrekkelijk en sexy vindt. 

Welke celeb vindt jij het mooiste lichaam hebben en waarom? We horen het graag! 

Tekst Karlijn van Mil

Foto: Picjumbo