Celebrity babies: Hoe ziet hun toekomst eruit?

Er lijkt een ware babyboom gaande te zijn in celebland. Links en rechts worden er baby’s geboren in Hollywood. Al bij de geboorte staat vast dat ze een gouden toekomst voor zich hebben. Stiekem vragen we ons allemaal af hoe ze er over een decennia voor zullen staan. Wat zullen ze bereiken? Treden ze in de voetsporen van hun ouders of worden ze de volgende Lindsey Lohan of Paris Hilton? Hier een overzicht van de populairste celebrity babies en een voorspelling op hun toekomst! 

North West

Dochter Kim Kardashian West en Kanye West

Nog maar een jaar oud en nu al frontrow bij Balenciaga. Het eerste kind van Kimye staat de laatste tijd nog vaker in het nieuws dan haar ouders zelf. Zal de fame haar naar het hoofd stijgen, of zal ze later cameraschuw worden? Wij denken van niet. Net zoals haar ouders zal ze niet bang zijn voor de camera, ze zal er namelijk heel haar leven mee te maken krijgen. Waarschijnlijk wordt het een pittige tante, die altijd haar woordje klaar heeft staan. Staat er straks een ‘Keeping Up With the Wests’ voor de deur? 

Blue Ivy

Dochter van Beyoncé en Jay-Z

Niet vaak in het nieuws (behalve als het om haar haar gaat), maar toch heel belangrijk: het kindje van Jay-Z en Beyoncé. Blue Ivy is niet alleen een speciale naam, maar zal waarschijnlijk voor de rest van haar leven moeten doorgaan als ‘de dochter van’. Blue ziet eruit als een pienter meisje en zal net zoals haar ouders een ambitieus meisje worden. Ze zal er waarschijnlijk niet zo hard voor moeten vechten, haar ouders hebben dat al voor haar gedaan. Blue en North zullen later vaak met elkaar worden vergeleken aangezien Bey en Kim in de media vaak tegenover elkaar worden gezet. Mama Yoncé zal er vast alles aan doen om geen Nicole Richie van haar dochter te maken. 

Myllena Mae

Dochter van Doutzen Kroes en Sunnery James

Doutzen Kroes vertelde laatst dat ze niet wilde dat haar dochter model zou worden. Myllena Mae zal laten dus een andere bezigheid moeten vinden. Net zoals haar broer Phyllon zal Myllena drietalig worden opgevoed: Nederlands, Engels en ja, Fries. Sunnery & Doutzen zullen hun dochter beschermd opvoeden; ze zal niet vaak in de publiciteit verschijnen zoals bovenstaande baby A-listers. Wel mogen we stiekem meegenieten van familiekiekjes op Instagram. Misschien een carrière achter de schermen voor de kersverse dochter van Hollands glamourkoppel?

Baby Gosling 

Dochter van Eva Mendes en Ryan Gosling

De dochter van Eva Mendes is het levende bewijs dat het over is: Ryan Gosling is écht bezet. Haar naam is nog niet bekend, maar een ding weten we al: het kindje van Eva Mendes en Ryan Gosling zal allesbehalve lelijk zijn. Het celebrity koppel houdt zich al een tijdje uit de media, en dat zullen ze ook doen met de opvoeding van hun kind. Waarschijnlijk zal Ryan zo af en toe een foto met ons delen: hij is zo trots op zijn dochter! We zien het al helemaal voor ons: baby Gosling op de set bij papa, al vroeg aan het leren hoe het moet. Een carrière als actrice net zoals haar ouders wordt daarom ook niet uitgesloten.

Monroe en Morrocan

Zoon en dochter van Mariah Carey en Nick Cannon

De zangeres ligt momenteel in de clinch met haar soon to be ex Nick Cannon, maar hopelijk zijn de kinderen daar niet de dupe van. Terwijl papa dure schoenen aan het kopen is, zijn dochter Monroe en zoon Morrocan (3) lekker met mama op pad in het Georgia Aquarium. We zien een mooie toekomst voor deze twee. Hopelijk heeft een van hen het talent van mama geërfd (alsjeblieft). 

Harper Beckham

Dochter van David en Victoria Beckham 

Wie later haar vriendje wordt, zal vast even slikken als ‘ie beseft wie hij nou werkelijk datet. Het vriendje van Harper Beckham zal eerst haar drie broers moeten trotseren, daarna haar vader. Hopelijk doet Victoria vervolgens niet moeilijk over zijn kledingkeuzes. De Beckhams zijn een hecht gezin; ze lijken alles samen te doen. Harper zal het zwaar te verduren krijgen. Niet alleen is ze de jongste van het gezin, ze is ook nog eens de enige dochter van Victoria en David Beckham. Alle ogen zullen op haar gericht zijn later: misschien als Burberry model, misschien treedt ze in de voetsporen van haar moeder. Of wordt ze een topsporter, net zoals haar vader? Harper, verras ons! 

Geschreven door Aminanta Minte

Foto: Pixabay