Celebs love monochroom: zwart wit outfits

Monochroom oftewel zwart-wit, menig celebrity zijn afgelopen jaar in deze populaire kleurencombinatie gespot. De simpele, tijdloze en klassieke kleurencombinatie is safe, want eigenlijk kun je er nooit de plank mee misslaan. Wij zetten een paar van onze favorieten op een rijtje!

Kendall Jenner

“Wauw wat een prachtige look”, was het eerste wat wij dachten toen we Kendall Jenner zagen tijdens de British Fashion Awards. Kendall rockt een stoere, simpele en enorm vrouwelijke jumpsuit tijdens deze uitreikingen. Haar sneeuwwitte jumpsuit heeft zwarte strepen op de zijkant lopen, dat is eens wat anders dan een normale witte of zwarte jumpsuit. You go Kendall.

Sarah Jessica Parker

Dat SJP een echt stijlicoon is, bewijst ze maar weer met deze prachtige outfit. Ze combineert een maagdelijk wit zomerjurkje met een mooie klassieke zwarte blazer. Haar bruine benen komen mooi uit door het witte jurkje, maar ook door de roze pumps die SJP eronder draagt. Classy en vrouwelijk!

Jennifer Lawrence

Misschien wel de meest besproken jurk van de Golden Globes 2014 was de jurk van Jennifer Lawrence. “Het is gewoon een lap stof met Duck tape eromheen”, was een veel genoemde zin tijdens de Awards. Toch vinden wij dat het haar prachtig staat. Door de simpele zwarte strepen accentueert ze zowel haar borsten als haar heupen. Prima keuze hoor Jen! 

Jessica Alba

Denk je als je aan pakken denkt aan mannen? Think twice! Jessica Alba laat met deze outfit maar al te goed zien hoe vrouwelijk een suit kan zijn! Het zwarte pak wordt gecombineerd met een simpele witte blouse, zwarte clutch en zwarte pumps. Het pak heeft wel een vrouwelijk pluspunt: kraaltjes! Door de glinsterende details wordt het pak meteen al een stuk vrouwelijker.

Kim Kardashian

Kim laat met deze streetstijl outfit prima zien dat monochroom simpel maar erg mooi kan zijn! De zwarte high-waisted pantalon die ze aan heeft combineert ze met een strak wit T-shirt. Niet te veel poespas, gewoon simpel en elegant! 

Lea Michele

Monochroom kan ook een enorm schattige look hebben en dat bewijst Lea Michele. Tijdens haar cd-signering droeg ze deze schattige playsuit met print. De bloemen van zwart-wit kunnen prima. Je hoeft dus echt niet alleen voor plain zwart-wit items te gaan! Een printje zal je ook prima staan, neem maar een voorbeeld aan Lea!

Tekst Karlijn van Mil