Céline en Calvin Klein verbazen modewereld

2015 is nog geen paar weken oud of er zijn al twee nieuwe campagnes gefotografeerd die voor de nodige ophef doen zorgen. Geen doorsnee modellen dit keer maar celebs en oudere dames. Bij Céline kiezen ze voor een model van maar liefst 80 jaar en bij Calvin Klein kiezen ze voor de ‘licht’ ontspoorde zanger Justin Bieber! 

Granny chique

Bij het Franse modehuis houden ze van no nonsense glamour en een tijdloze en chique uitstraling. Daarom besloot hoofdontwerpster Phoebe Philo de Amerikaanse schrijfster Joan Didion te vragen als model. Volgens Philo ziet Didion er op haar leeftijd nog steeds uit als een vrouw met klasse en heeft ze een perfect gevoel voor stijl. De campagne is geschoten door huisfotograaf van Céline, Juergen Teller en ziet er inderdaad best cool uit! Het is overigens niet vreemd dat Céline met de keuze voor Didion deze weg in slaat, andere designer merken gaan ook massaal voor dames op leeftijd.

Céline en Calvin Klein verbazen modewereld. Céline gaat voor een model van 80 en Calvin Klein kiest voor Lara Stone en Justin Bieber. Lees hier alles.

Bieber fever

Wat Balmain doet met Kimye  en Roberto Cavalli met Nicki Minaj doet Calvin Klein met Justin Bieber. Het label staat bekend om zijn bijzondere campagnes en daar doet het Amerikaanse modehuis nu weer een schepje bovenop. Naast topless topmodel Lara Stone schittert Justin Bieber in de campagne. Even wennen hoor! Hij is zowel te zien met Lara samen als alleen en draagt de zo kenmerkende CK boxers. Wij waren al geen fan van zijn zangcarrière maar een overstap naar model lijkt ons ook niet helemaal nodig!

Céline en Calvin Klein verbazen modewereld. Céline gaat voor een model van 80 en Calvin Klein kiest voor Lara Stone en Justin Bieber. Lees hier alles.

Tekst Max Herlings