Céline zz top zonnebril: ultimate musthave

Eens in de zoveel tijd (elke dag dus) kom je items tegen je gewoon MOET hebben en dan ook echt MOET hebben. Op onze redactie zijn ze rond de zomermaanden in de ban van een goede zonnebril. Op ’t verlanglijstje staat dan ook de beroemde Céline ZZ zonnebril. Gespot op de neus van natuurlijk-fervent aanhangers van Céline zonnebrillen –De Kardashians, Gwen Stefani en Miley Cyrus. Deze zonnebril dook al een aantal seizoenen geleden op, maar lijkt nu pas te zijn doorgedrongen tot de modemassa.

Céline ZZ top sunglasses

De Céline 41756 807 Black ZZ Top Retro Sunglasses zijn helemaal te gek! Een gewaagd Frans design met moderne en minimalistische kenmerken. De bril met gepolariseerde zwarte glazen en het strakke rechte frame geven je een Matrix-achtige uitstraling. Inmiddels overal uitverkocht (met name de zwarte variant), maar toch blijft deze bril favoriet. In Nederland zijn er niet veel verkooppunten van Céline zonnebrillen, dus mocht je in het buitenland zijn (Parijs of Milaan) dan is de kans groot dat je deze coole bril daar scoort. Maar ook op Internet kun je deze (nog ) kopen. Er zijn een aantal grote zonnebrillen sites die Céline in het assortiment hebben, vaak ben je dan ook iets goedkoper uit dan in de winkel. Een korting van bijvoorbeeld 5% is gebruikelijk bij dit soort sites. Het ZZ top design is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin.

Céline zz top zonnebril. Shop deze Céline zz top zonnebril nu. Sunglasses van modehuis Céline: retro, geometrisch. Gespot bij Kim K en Kylie Jenner.

Prijs 

De verkoopprijs in de winkel is €300 euro, maar op het Web wordt deze Céline sunnie tegen een lagere prijs aangeboden. Vergeet alleen die verzendkosten niet erbij op te tellen. Ook gespot op Amazon en Ebay.