Copy the look: Ryan Gosling

Vandaag hebben we een man die vele harten sneller laat kloppen! Heb je er altijd al van gedroomd dat jouw vriend Ryan Gosling 2.0 is? Met deze outfit komt hij al een stuk dichterbij! Speciaal voor de mannen die van casual houden of stiekem gewoon voor de ladies onder ons die even weg willen kwijlen. Want ja, daar zijn wij vrouwen het wel over eens: Ryan is a hottie with style!

Newly dad

Deze kersverse daddy ziet er goed uit in eigenlijk alles wat hij draagt (of juist niet draagt). Maar vandaag kiezen we voor een look van hem mét kleren aan, sorry ladies! Ryan ’s stijl is te omschrijven als casual/ sporty. In deze outfit draagt hij een donkere broek – we vonden een look-a-like voor je bij de H&M- en een zwarte jas. Kies voor een wit T-shirt (Zara) met een leuke print erop en een simpele zwarte hoodie van de H&M!

Accessoires

De knappe acteur/ Eva’s boy weet zijn outfit goed te combineren met een paar schoenen die er enorm vintage uitzien. Wij kozen een wat nieuwer paar, maar wel in hetzelfde model. Deze leren boots hebben een stevige zool en een stoere look. Ze zijn te koop bij de ASOS en zijn prima te matchen met de rest van de outfit! Voor de rest heeft Ryan nog een groene tas: we vonden deze kopie ook bij de ASOS. Maak deze sexy nerdy look af met een mooie statement bril!

Tekst Karlijn van Mil