Copycat: Prabal Gurung vs. H&M trui

Ja, we hebben er weer een voor je! Een copycat die uitermate geschikt is voor dit koude weer. Het draait namelijk om een lekker warme trui. H&M is dit keer de schuldige, zij kopiëren schaamteloos de Nepalese designer Prabal Gurung.

Prabal Gurung

Deze prachtige sweater laat zien dat colorblocking nog steeds prima te doen is. Het brengt wat kleur en flair in je winterse garderobe! De trui is 100% gemaakt van Amerikaanse schapenwol dus je weet dat je een kwalitatief goed item in huis haalt. De onderkant, de mouwen en de hals zijn gestikt waardoor hij perfect aansluit op je lichaam. Draag hem met een skinny jeans, stevige laarsjes en de juiste tas voor een perfecte, winterse look. De prijs is €875.

H&M

In Zweden weten ze ook wat winter is dus een goede trui kan niet ontbreken in de kast. Helaas keken ze het model wel af bij Prabal Gurung. Deze trui is gemaakt van een katoenmix en heeft net zoals de voorgaande trui een boord aan de onderkant, mouwen en halsopening. De kleur en het motief van de geblokte vlakken is iets anders maar het is en blijft overduidelijk waar H&M zijn inspiratie vandaan haalde. De prijs is dan ook wel weer een stukje lager. Voor €49,99 is hij van jou.

Tekst Max Herlings