Marc Jacobs x Yestadt mutsen collectie

Shoppen voor mutsen wordt nu een stuk leuker nu we de nieuwe beanie collectie van Marc Jacobs x Yestadt gezien hebben! 

Young & fabulous 

De collectie is volgens Molly Yestadt, de hoofdontwerper van Yestadt, voor een jong publiek bedoeld. “De collectie is helemaal draagbaar” zegt de ontwerper. “Het is niet per se couture, maar wel interessant genoeg voor het Amerikaanse publiek.” De twee merken haken daarmee in op de grote populariteit van beanies, die net zoals vorig jaar weer helemaal hot zijn deze winter. Vanaf volgende week is de beanie collectie te koop. 

Collectie Marc Jacobs x Yestadt

De samenwerking resulteerde in een collectie mutsen waarbij je kan kiezen uit vijftien varianten. Er is genoeg keuze: zo heb je mutsen met een pompom, maar je hebt ze ook in effen kleuren zonder pompoms. De echte fans zullen gaan voor een muts met de naam van Marc Jacobs erop. 

Prijzen 

De prijzen van de beanies en mutsen zijn allesbehalve goedkoop. Als je de site van Marc Jacobs bekijkt, zie je al dat er wat mutsen in de herfst-winter collectie zijn opgenomen. Voor een met kralen geborduurde beanie betaal je maar liefst $1500 dollar omgerekend zo’n € 1200. En voor een stoffen muts betaal je $350 dollar omgerekend zo’n €280 euro. Helaas is het niet bekend of we in Nederland ook kunnen genieten van de warmte van een Marc Jacobs beanie.