Kim, Kanye en North droegen alle drie Givenchy

Na maanden van speculatie over wat en wie Kim Kardashian zou dragen terwijl ze liep naar het altaar, is eindelijk officieel gemaakt. De bruid droeg … je raadt het waarschijnlijk al: Givenchy Couture door Riccardo Tisci.

Kim in Givenchy

Kim Kardashian zei in haar handgemaakte Givenchy ‘I do’ tegen de liefde van haar leven en mag zich nu officieel Mrs. Kim Kardashian-West noemen. Kim liep naar het altaar in een witte creatie van (goede vriend van het koppel) Riccardo Tisci, creatief directeur bij modehuis Givenchy. Kim ging all the way aangezien zowel haar jurk, sluier als accessoires afkomstig waren van huize Givenchy. Maar niet alleen Kim koos voor een creatie uit de gouden handen van Riccardo ook Kanye en dochterje North waren gehuld in Givenchy Couture.

Paparazzi pic

Een paparazzi foto circuleert momenteel op Internet waarop een vage Kim te zien is met dé jurk. Maar komt ’t jullie niet een beetje bekend voor… denk eens aan de jurk van Kate Middleton? Een royal touch ontbrak blijkbaar niet tijdens Kim ja-woord in Florence.  We zijn benieuwd of we meer foto’s te zien krijgen van Kim’s bruidsjurk aangezien ze hebben toegezegd de foto’s exlusief te willen verkopen voor een slordig prijskaartje van 7,3 miljoen dollar. Welk roddelblad zal als eerste de portemonnee trekken?  Tot die tijd moeten we het even met deze foto doen.