De raarste diëten van de sterren

Ja de kerst zit er weer op en het is tijd om te beginnen met het formuleren van goede voornemens. Meer bewegen en in shape komen staat bij bijna iedereen hoog op het lijstje. Celebs willen er natuurlijk ook goed uit zien maar sommige van hen gebruiken wel hele barbaarse methodes. Lees en huiver, hieronder staan de raarste sterren diëten!

Luchtig type

Madonna houdt er wel een heel raar dieet op na. Als ze even gezond wil doen, eet ze helemaal niks. Ze doet op dat moment aan het luchtdieet. Hoe dat werkt? Je bereidt een maaltijd, schept op, brengt je vork naar je mond maar legt het weer terug. De geur van het eten in combinatie met enkele koppen zout water per dag zouden ervoor zorgen dat je eetlust verdwijnt en je de overtollige kilo’s zo kwijt bent!

Vieze drankjes

Voor haar rol in Dreamgirls moest Beyoncé tien kilo afvallen. Hoe ze dit bereikt heeft? Dankzij het Master Cleanse Diet! Het enige wat je binnenkrijgt is een combinatie van citroensap, ahornsiroop en peper. Als je dit twee weken weet vol te houden, is je lichaam helemaal schoon vanbinnen en is je lichaam gestimuleerd om allerlei proteïnes aan te maken. De resultaten klinken goed maar dat drankje opdrinken? No thanks..

Lege maag

Toen Anne Hathaway de rol van de graatmagere prostituee Fantine in Les Miserables kreeg, moest ze flink wat afvallen om haar rol geloofwaardig neer te zetten. Dit deed ze door wekenlang alleen maar te leven op water, boerenkool, radijs en humus. Op dagen dat ze moest filmen, at Anne helemaal niks. Ze was uiteindelijk zo dun dat ze bij een kleine val op de set haar arm brak.

Kleurrijke maaltijd

Christina Aguilera wil er voor haar tournees graag goed uit zien. Dit doet ze door haar laatste, extra kilo’s kwijt te raken dankzij het 7-day color diet. Wat dat is? Elke dag staat in het teken van een kleur. Op maandag mag je bijvoorbeeld alleen maar witte producten eten, op dinsdag rood voedsel en ga zo maar door. Op zondag mag je alle kleuren combineren voor een regenboogdiner.

Borreltje erbij

Een dieet waarbij je jezelf volgiet met whisky, gin, wodka en andere drankjes? Ja het kan. Lady Gaga zweert erbij! Hoe je ervan kunt afvallen? Met je zware kater stap je ’s morgens vroeg de gym binnen en geef je je helemaal. Dankzij je brakke gevoel zal de work-out nog meer effect hebben. De vriend van Gaga schreef zelf een boek over het drankdieet. Bijzonder hoor!

Tekst Max Herlings