Dikke lippen net als Kylie Jenner!

Ze is pas zeventien, maar wordt nu al gezien als een fashion icoon. De Kardashian clan is hot en Kylie Jenner al helemaal. Tieners zijn massaal in de ban van de it-girl met de groene haren die bekend staat om haar dikke pruillippen, in Hollywood ook wel de pouty lips genoemd. 

Dikke lippen

Maar make up verricht wonderen en ook met een beetje budget proof make up kun je deze dikke lippen look zelf gemakkelijk creëren! Het enige dat je hiervoor bij de hand moet hebben is:

  • Foundation
  • Transparante gezichtspoeder
  • Lipliner

How to

Breng foundation aan op je lippen. Klinkt een beetje vreemd, maar het zorgt ervoor dat lippen een egale kleur krijgen. 

Ga nu met een transparante gezichtspoeder goed over je lippen en liplijn heen. De lipkleur blijft dan beter zitten. 

Essence

In een ander bericht vertelden we hoe goed de make-up van Essence wel niet is. De Kylie lip kun je met een lipliner van het merk gemakkelijk nabootsen. De Essence lipliner 06 Satin Mauve is een aanrader. En deze is ook nog eens budget proof! De lipliner kost slechts 0.99 euro. Natuurlijk moet je ook kijken naar de kleur van je eigen lippen, experimenteer dus met verschillende kleuren. Naast Essence kun je ook terecht bij Hema en Flormar voor een budget proof lipliner én straks ook bij make-up merk Kiko die haar deuren binnenkort opent in het Stadshart van Amstelveen!

Inkleuren 

Vervolgens kleur je je lippen in. Ga net een beetje over je liplijn heen voor een voller effect. Zo creëer je de ultieme dikke lippen! Dus dames fake it till you make it hoeft niet met dure producten. Ook jij kunt een champagne lifestyle leiden on a limonade budget 😉