Donna Karan Fall 2014 collectie

Kun je je het eerste belangrijke fashionable kledingstuk dat je kocht nog herinneren? Wij wel. In de meeste gevallen was het een item van Donna Karan. En we wisten zeker dat het ons leven zou veranderen en het ons zou omtoveren van een meisje naar een volwassen. En weet je wat? Dat gebeurde! En daarom bekijken we met nog steeds evenveel interesse de collecties van Donna.

De collectie op de catwalk

De show van Donna Karan begon met het beste van Donna. Monochroom zwart natuurlijk! Haar grootste fashionhits waaronder de beroemde bodysuit, een body-shirt en een sexy body-jasje. Eigenlijk de basis die belangrijk is in het leven van iedere vrouw.

Het beste van het beste kwam voorbij. Een wolvilte jas, met hand bordursels, gedragen met een tule bodysuit en zijde chiffon rok, evenals een dramatische zijde chiffon- en jersey avondjurk in robijn.

En dan hebben we het nog niet gehad over de dij-hoge laarzen voor torenhoge sex-appeal. Wie wil die nou niet hebben? Voor ons is het een absolute musthave voor het najaar van 2014.

Lookbook Donna Karan Fall 2014

De adembenemende schoonheid van de laatste fashion creaties viel ons echt op dit keer. Donna Karan blijft een echte Fashion diva!

We werden er zelfs emotioneel van omdat het ons deed denken aan het eerste kledingstuk dat we kochten (zoals eerder gezegd).

Foto: Flickr