Gekke oma’s op Instagram: Baddiewinkle

Wie zegt dat oud niet hip kan zijn? Kijk eens op de Insta accounts van Baddiewinkle en Thegrannygram en verbaas je over hun jeugdigheid, hun gekke gedrag, hun stijl en hun enorme fanbase. Deze malle meiden bewijzen dat leeftijd niets zegt, je bent zo jong als je je voelt!

Oldschool party animal

Baddiewinkle (stealing your man since 1928) is de tachtig ondertussen al ver gepasseerd maar stilzitten doet deze Amerikaanse oma niet. Ze danst, ze twerkt, ze doet de icebucket challenge, ze feest en is dol op Lana Del Rey en Drake. Met ruim 560.000 volgers is ze een van de populairste accounts op Insta die toebehoort aan iemand die wat ouder is en wat is ze leuk! Haar stijl heeft wat weg van een ravende hipster en tot haar vaste accessoires horen sigaretten en een hoge dosis sassiness.

Drop dead diva

Thegrannygram (age is just a number) kan zich ondertussen ook al hoogbejaard noemen maar voelt zich absoluut niet zo! Dankzij haar liefde voor gekke accessoires zoals brillen, sieraden en bloemen en haar perfecte duckface is ze een echte favoriet voor velen. Dat ook Hollywood haar nu leert kennen is niet gek. Cara Delevingne is groot fan van deze gerimpelde selfie queen en photoshopte zichzelf al in een foto naast Thegrannygram. Hoe leuk is dat?!

Tekst Max Herlings

Foto: Instagram Baddiewinkle