Haar trend 2015: de lange boblijn

Eerder schreven we al over het feit dat modellen Rosie Huntington-Whiteley en Freja Beha Erichsen hun lange lokker omruilden voor een kort bobje maar nu volgen er nog twee celebs die lekker kot gingen. Het kan haast niet anders meer of 2015 gaat de boeken in als het jaar van de bob!

Kate Bosworth

Actrice Kate Bosworth kennen we allemaal van films als Superman en The Horse Whisperer. Tot voor kort ging ze door het leven als blondine met lang, stijl haar. Tot twee dagen geleden! Kapper Harry Josh nam de lange lokken van Kate onder handen en volgens zijn Instagram knipte hij er ruim 30 centimeter vanaf. Het resultaat mag er zijn! Een prachtig, niet al te strak boblijntje zorgt voor een compleet nieuwe look bij Kate. Stijlvol, chique maar zeker niet truttig!

Nadja Bender

Het Deense topmodel Nadja Bender, bekend van campagnes voor Alexander Wang en Balmain en van shows voor zowat alle designers, besloot haar lange bruine haar om te ruilen voor een korte bob. Ook hier niks braafs en truttigs. Nee, lekker rommelig en slordig lijkt haast de mode wel te zijn. Wel zo makkelijk en net zo sexy als lange lokken! Nadja, slimme zet, zo ben je nog meer topmodel-waardig!

Tekst Max Herlings