H&M kleding: Conscious denim collectie

De H&M is een van weinige winkelketens die voorop staat wat betreft duurzaamheid. Dit najaar komt de Zweedse retailer weer met een nieuwe Conscious collectie, dat helemaal in het teken staat van denim items. De collectie wordt op 2 oktober gelanceerd in meer dan 1000 winkels.

Conscious Denim 

Conscious Denim is een duurzame lijn voor mannen, vrouwen en kinderen. Bij het maken van de collectie wordt er gelet op het hele proces. In de label van ieder kledingstuk kun je lezen hoe je je kleding het best kan verzorgen.

H&M kleding: Conscious denim collectie. Alles over de nieuwe H&M kleding Conscious collectie die voor de winter van 2014 in het teken staat van denim.

Fair & fashion 

“De Conscious Denim collectie bevat veel mooie items dit jaar: het bewijst maar weer eens hoe goed duurzaamheid kan samengaan met een geweldige stijl” zegt Helena Helmersson, Hoofd Duurzaamheid H&M.

Denim diversiteit 

De H&M heeft de keyitems van dit seizoen in een milieubewust jasje gestoken. Vrouwen kunnen kiezen uit low-waisted of high-waisted skinny jeans, en de stoere boyfriend jeans. Ook kun je gaan voor een jumpsuit. Mannen hebben de keuze uit diverse jeans, denim jackets, en een wollen jas. De kids kunnen ook kiezen uit jeans en diverse tuinbroeken. 

Beeld: H&M

Geschreven door Aminanta Minte