It- Store: By Fabrio

Naast Primark en H&M zijn er weinig winkels die een betaalbaar en fashionable aanbod hebben als het op fashion aankomt. Gelukkig is daar sinds kort By Fabrio bijgekomen.

Mode & fashion van de catwalk

By Fabrio biedt een uitgebreid aanbod aan betaalbare mode voor de fashionista van tegenwoordig.  Bij deze geweldige winkels kan je terecht voor de laatste catwalk trends met prijzen rond de 29,95. Het leuke is dat er wekelijks nieuwe spullen binnenkomen dus je blijft er terugkomen. Ze hebben een Facebook page waar ze wekelijks to die for kiekjes posten van hun nieuwste items! Je wordt er zo hebberig van dat je niet kan wachten en meteen naar de winkel wil rennen! Het is bijna een verslaving! En de kans dat je slaagt bij By Fabrio is erg groot, want voor iedere fashionista zit er wel wat tussen. Van schoenen en blazers tot rokjes, tassen en jumpsuits. Daarnaast is het aanbod van By Fabrio zo ontzettend onderscheidend ten opzichte van andere betaalbare winkeltjes dat je niet snel iets van By Fabrio in een andere winkel zal tegenkomen. Nog een reden om een bezoekje te brengen aan deze nieuwe It-store!

Filialen

Met 20 filialen is de kans groot dat By Fabrio ook bij jouw in de buurt een vestiging heeft. Benieuwd? Kijk dan even hieronder. Voor degenen die niet in de buurt zijn van een filiaal moeten nog even geduld hebben, want vanaf april 2013 komt er een online shop bij! Ideaal als je even geen tijd hebt of geen zin hebt in de drukte. Shop gemakkelijk vanuit je luie stoel 24/7 dan via de webshop.

AMSTERDAM – Huidenstraat/Leidsestraat/Oude Gasthuismolensteeg/Runstraat/Utrechtsestraat

BAARN- Laanstraat 24

BUSSUM – Nassaustraat 9

DEN HAAG – Frederik Hendriklaan 164

DEVENTER – Broederenstraat 9

HEEMSTEDE – Binnenweg 60

IJMUIDEN – Marktplein 6

ROTTERDAM – Karel Doornmanstraat 322

UTRECHT – Lijnmarkt 18

WASSENAAR – Van Hogendorpstraat 10

ZEIST – Slotlaan 262

ZWOLLE – Roggestraat 3