Karlito iPhone 6 hoesje kost meer dan 500 euro

Na de lancering van de limited edition Karlito bag bug, onthult Fendi de tech-vriendelijke tegenhanger: de Karlito iPhone 6 case. Een hoesje dat wel heel erg veel wegheeft van jawel: Karl Lagerfeld.

Lagerfeld x Fendi

Fans van zowel Fendi als King Karl kunnen straks hun hart ophalen. Met deze limited edition iPhone case ben je zowel kitsch, fashionable als up to date! De Karlito iPhone case blijkt een echte must onder überfashionista’s aangezien er maar 600 van gemaakt zijn. De harige telefoonbeschermer maakt onderdeel uit van een ‘ready to wear’ en accessoire Pre Fall 2015 collectie van Fendi. Verwacht in de capsule collectie een coole sweater en sleutelhangers.

Karlito iPhone hoesje van Fendi. Karl Lagerfeld ontwerpt iPhone 6 case voor Fendi pre fall 2015 collectie. De Karlito limited edition iPhone case.

Karlito bag

Net als de Karlito bag- die een verkooprecord brak voor de AW2014 collectie- is ook het hoesje gemaakt van zilvervos en geitenbont, kenmerkend voor de lijn die Karl Lagerfeld ontwierp voor modehuis Fendi.

Prijs 

Maar wie denkt dat je slechts een paar tientjes moet neertellen voor deze geliefde iPhone hoes, heeft het mooi mis. Naar verwachting wordt dit luxe hoesje geprijsd op $600, wat neerkomt op een slordige € 540 euro. 

Foto: Fendi