Kim Kardashian West naakt voor Paper Magazine

Dat Kim Kardashian regelmatig naakt op de cover prijkt van een magazine is inmiddels geen nieuws meer. Eerder poseerde ze al naakt in de Playboy en ging ze dit jaar nog uit de kleren voor GQ Magazine. Kim moet natuurlijk wel een beetje de trend voortzetten, geen wonder dus dat Mrs West met de billen bloot ging voor Paper Magazine.

Break the Internet

Voor de winter gaf het mode/popcultuur blad zich de taak: Break The Internet. En er is geen ander persoon die deze opdracht geslaagd kan vervullen. We hebben het natuurlijk over Kim K die zich momenteel op Cloud 9 bevindt. De foto’s zijn geschoten door de legendarische Franse fotograaf Jean-Paul Goude.

Champagne booty 

En natuurlijk speelt haar kogelronde derriere een hoofdrol in het blad. Op een foto Kimmy is poppin bottles terwijl de champagne over haar heen buigt en regelrecht het glas induikt dat staat gepresenteerd op haar veelbesproken achterwerk. Kim laat in ieder geval zien hoe zij de kerstdagen straks doorkomt. Maar Kim zou Kim Kardashian West niet zijn als ze ook nog eens laat zien waarom ze beroemd is geworden. Juist ja, op een andere foto zien we de realityster met ontblote geoliede  billen, terwijl ze verleidelijk ‘achterom’ kijkt. We moeten zeggen: Kim K did it again en Breaking the Internet? Dat is haar zeker gelukt!

Foto; Creative Commons/ Pixabay