Marc Lagrange: fashion aan de muur

Mode en kunst komen samen in de prachtige creaties van Marc Lagrange. Na een succesvolle carrière in de fashion fotografie heeft hij zich volledig geworpen op kunstfotografie. Sinds de jaren 80 creëert de Antwerpse kunstenaar portretten en naakten vol geheimen en fantasieën.

Haute Couture

Lagrange’s portretten zijn een eerbetoon aan schoonheid en plezier. Zijn creaties zijn suggestief, sensueel en wulps, de femme fatale in een ultieme fotoshoot. Erotiek en intimiteit gaan samen in de glamour van het klassieke Hollywood en de verfijnde gevoeligheid van de Oude Meesters. Marc heeft met zijn portretten een perfecte balans weten te vinden tussen fashion en kunst. Als echte fashionjunk zal het werk van Lagrange je dus zeker aanspreken.

Marc Lagrange: fashion aan de muur. Alles over fashion en kunstfotograaf Marc Lagrange: zijn foto's zijn stuk voor stuk fashion voor aan de muur!

L’ Art

Lagrange’s werk wordt alom geprezen door critici en wereldwijd verzameld door echte liefhebbers. Zijn werk is vaak te bewonderen op tentoonstellingen en exposities. Op zijn website is veel van zijn werk te zien en vind je een overzicht van de galeries waar z’n werk tentoongesteld wordt.

Huis Couture

Je kunt eens overwegen om in je kledingkast of andere ruimte een of meerdere kunstwerken van Lagrange in je huis op te nemen. Mode als expressiemiddel en verheven tot kunst voor aan je muur. Schoonheid knalt als het ware van de portretten af en brengen sfeer in je woonkamer of walk in closet!

Marc Lagrange: fashion aan de muur. Alles over fashion en kunstfotograaf Marc Lagrange: zijn foto's zijn stuk voor stuk fashion voor aan de muur!

Beeld: Marc Lagrange