MOAM x Hema vanaf 29 september te koop!

Hema gaat op de designer toer! De Oer-Hollandse warenhuis slaat de handen in één met MOAM voor een echte designerscollectie die vanaf 29 september te koop zal zijn.

100% van Nederlandse bodem

MOAM dat staat voor Mode Amsterdam is ontstaan uit een initiatief van Martijn Nekoui in 2013. Deze organisatie biedt een podium aan jong mode-talent kersvers uit de studiebanken. Vier design-alumni’s gingen aan de slag voor Hema, maar dat deden ze niet alleen! Ze werden ondersteund door de crème de la crème uit de Nederlandse mode-industrie. Denk hierbij aan grote namen als Claes Iversen en Frans Molenaar.

MOAM x Hema vanaf 29 september te koop. Lees hier alles over MOAM x Hema: deze designercollectie is vanaf 29 september te koop bij 200 filialen.

De Little Black Dress & Rookworst-shirts 

Het resultaat? Een collectie van 20 stukken die je allemaal stuk voor stuk wilt moet hebben! Het leuke is dat deze items op maar liefst 160 verschillende manieren te mixen en te matchen zijn. Denk aan boxy tops, bomberjacks, stoere pantalons, simpele tees en stoere beanies. Maar ook een little black dress en een klassieke kokerrok behoren tot de collectie. Kortom, een 100% Nederlandse collectie die perfect is om je garderobe voor aankomend seizoen samen te stellen. Maar ook de heren komen zeker aan hun trekken. Denk hierbij aan een wollen trui, rookworsten-shirt en een klassiek overhemd. 

MOAM x Hema vanaf 29 september te koop. Lees hier alles over MOAM x Hema: deze designercollectie is vanaf 29 september te koop bij 200 filialen.