Musthave: sterrenbeeld zeep

Leuk om te geven en misschien nog wel leuker om te krijgen! Bij Sephora verkopen ze nu zeepjes die genoemd zijn naar alle twaalf sterrenbeelden en ook nog eens een geur hebben die volgens de makers past bij je sterrenbeeld. Daarnaast is de verpakking ook nog eens erg geslaagd. Een echte musthave als het aan ons ligt!

Natuurlijk

Alle zeepjes van het merk Fresh zijn helemaal natuurlijk zodat ze ook nog eens goed zijn voor je huid. Wat nog leuker is, is dat er bij elk zeepje een speciale horoscoop zit en ook nog eens een boekje met beautytips die bij je sterrenbeeld passen.

Musthave: sterrenbeeld zeepjes van Fresh te koop bij Sephora. Alles over de sterrenbeeld zeepjes van het merk Fresh. Maagd, Leeuw, Vissen en meer.

Heerlijke geuren

Per drie sterrenbeelden is er één geur. Zo ruiken de zeepjes voor waterman, weegschaal en tweelingen naar verbena. Groen en citrusachtig dus. De sterrenbeelden stier, maagd en steenbok ruiken naar suiker, heerlijk zoet en zwaar. Vissen, schorpioen en kreeft moeten het doen met de waterachtige, bloemengeur van lelies. Ram, boogschutter en leeuw hebben een zeepje dat ruikt naar mango, lekker weelderig en tropisch dus!

Waar?

De Fresh zeepjes zijn alleen te koop bij Sephora. Ze kosten ongeveer €13. Helaas zit er in Nederland geen Sephora meer. Dat wordt dus online bestellen!

Tekst Max Herlings