Nasty Gal vs. Céline oorbellen: copycat alert!

De copycat alarmbellen blijven maar rinkelen! Dit keer is fast fashion retailer Nasty Gal de schuldige. De winkelketen staat erom bekend snel en effectief te werk te gaan als het gaat om het kopiëren van high end fashionmerken. En voor de honderdste keer gaat het om een ontwerp van Céline.

Big copycat

Nasty Gal kopieerde de grote oorbellen die we op de catwalk voorbij zagen komen tijdens de herfst-wintercollectie 2014 show van Céline.  Nasty Gal is overigens niet de eerste die het luxe modehuis kopieert. Ook bij Zara en H&M zien we geregeld items voorbijkomen geïnspireerd op designs van Céline. Zo kopieerde H&M een paar loafers geïnspireerd op een design van het Franse modehuis en ging Zara voor een Art print afkomstig van Céline. Geen wonder dat het modehuis eerder besloot geen foto’s vrij te geven van de collectie.

Nasty Gal vs. Céline oorbellen: copycat alert! Online retailer Nasty Gal kopieert oorbellen van modehuis Céline. Een echt copycat alert! Lees hier.

Céline vs. Nastygal

Mooie kopie

En laten we eerlijk zijn: de copycat is best goed gelukt. De knock- off van Nasty Gal bevat dezelfde antiek ogende metalen, kwasten en edelstenen. En net zoals Céline’s creative director- Phoebe Philo-de modellen met enkele oorbel de catwalk opstuurde, verkoopt Nasty Gal ook een enkele oorbel in plaats van een paar.

Overeenkomsten 

We kunnen zeggen dat beide producten niet veel van elkaar verschillen. Voor zo’n €20 euro kunnen de Céline knock offs van jou zijn. De oorbellen zijn op nastygal.com gemakkelijk te bestellen: de online shop verzendt ook gewoon naar Nederland. Houd wel rekening met bijkomende kosten die je cash bij de deur moet afrekenen aan de koerier van UPS.

Nasty Gal vs. Céline oorbellen: copycat alert! Online retailer Nasty Gal kopieert oorbellen van modehuis Céline. Een echt copycat alert! Lees hier.

Oorbellen Nastygal