Net-A-Porter goes Net-A-Sporter! Sporty meets fashion

De volgende innovatieve mode move van Net-A-Porter? Net-A-Sporter! Een gat in de markt als het gaat om fashion meets sport! De sporty chique trend is al een tijdje razend populair en het lijkt erop dat er een ode wordt gebracht aan deze look door ’s werelds meest luxe webshop! Bij Net-a-sporter sport je vanaf nu in stijl!

Net-A-Sporter

Sporty fashion: een mix tussen modieuze en functionele items die voor elk tijdstip van de dag een plekje hebben in je drukke schema. Perfect voor een off-duty dag of een casual look. Sportieve items zijn niet langer alleen voor in de sportschool. Geen wonder dus dat e-commerce gigant Netaporter met haar inkopers op zoek wilt gaan naar de allerbeste sporty chique collecties.

Wanneer? 

De lancering van een geheel nieuwe sectie op de website zal deze maand gelanceerd worden.  Net-A-Sporter bevat allen dé top waar 17 specialistische merken verkocht zullen worden. Deze zijn niet alleen gekozen omdat ze je look helemaal afmaken, ze beschikken ook over de technische know-how,. Elk item – van het perfecte ballet vestje tot het ultieme tennis jurkje- is met veel zorg uitgezocht .  De sportsectie zal op 9 juli 2014 gelanceerd worden. Stay tuned!