New York Fashion Week 2015 van start

Vanaf donderdag 12 februari tot en met donderdag 19 februari staat New York compleet in het teken van mode. De New York Fashion Week doet de stad aan en we kunnen niet wachten op al het moois dat ons te wachten staat!

Winters genieten

In New York is het op dit moment freezing maar dat past perfect bij de collecties die geshowd zullen worden! Honderden designers zullen namelijk hun Herfst/Winter 2016 collecties presenteren aan de modewereld.  Naast grote, bekende modehuizen als Tommy Hilfiger, Hervé Léger, Donna Karan, Michael Kors en Ralph Lauren zullen ook kleinere, beginnende designers een kans krijgen om te laten zien wat ze in huis hebben.

Sterrenparade

Naast het kijken naar bijzondere creaties en nieuwe collecties kun je je hart ook ophalen als je van celebs houdt! Van onder andere de Kardashians (verrassend!), Blake Lively, Sarah Jessica Parker en Katie Holmes is bekend dat ze meerdere shows zullen meepakken. Natuurlijk zijn alle bekende modejournalisten als Anna Wintour, Grace Coddington en Carine Roitfeld ook van de partij!

Tekst Max Herlings