Norse Projects: Scandinavisch design voor hem

Denemarken is hot! Niet alleen is hoofdstad Kopenhagen leuk voor een citytrip, ook kun je er verrassend goed winkelen en staat het er bol van het alom geliefde Scandinavische design. Norse Projects is een Deens merk dat nu ook in Nederland populairder begint te worden, maar waarom eigenlijk?

Voor de boy

Waar de meeste designmode voor mannen, niet bijzonder draagbaar is en vooral erg over de top is, is Scandinavisch en Deens design rustig, ingetogen en minimalistisch. Het is hierdoor heel erg draagbaar en makkelijk te combineren. Ook wordt er vaak gewerkt met goede materialen. De key woorden van Norse projects zijn dan ook design, kunst en functionaliteit.

Scandinavische fashion

De collectie van Norse Projects bevat dan ook veel verschillende soorten kleding. Van wollen truien (die Deense winters zijn killing!) tot accessoires en van shirtjes tot denim, er is van alles te vinden in de webshop van het bedrijf.

Noorse No Nonsens

Enkele items van Norse Projects die erg populair zijn, zijn onder andere de grof gebreide wollen truien, hun hele chique en strakke parka’s, de no nonsens logo T-shirts van Norse Projects en de polkadot sweaters. De prijzen zijn vrij hoog (variërend tussen de €50,00 voor het shirt tot €495,00 voor de parka) maar dan heb je wel super kwaliteit en echt Deens design in de kast hangen!

Tekst Max Herlings