Polo trend 2015: lente/zomer musthave

In modeland zeggen ze: als iets drie keer gespot wordt, dan wordt het een trend. Als dat waar is, dan mag je je gauw naar het winkelcentrum haasten: de polo is helemaal terug!

Merken

Dit keer niet in de eentonige variant met krokodil. Nee, de polo is nu vrouwelijker dan ooit. De veelzijdige polo is gespot bij J. Crew, Hugo Boss en ICB. Daar zagen we van alles langskomen: polo’s met en zonder knoop, gekleurde kragen – zelfs colorblocking. Wordt dit de nieuwe crop top?

Business chic

Hugo Boss blijft zakelijk – precies zoals we gewend zijn van het merk. Het grappige is, dat hoofdontwerper Jason Wu de collectie naar een hoger niveau weet te tillen, door wat meer vrouwelijkheid in te brengen. Wu laat zien dat polo’s niet alleen voor mannen hoeven te zijn.

Hippie vibe

J. Crew verrast ons met een Ibiza-achtige look, waaarbij een polo natuurlijk niet kan ontbreken. Wie heeft er al zin in de zomer?

Preppy

De polo blijft preppy, maar zal tijdens de lente/zomer wel een echte eyecatcher zijn. En is dat niet wat we allemaal willen? Opvallen en gezien worden?

Beeld: Ralph Lauren