Sex and the City 3 op komst

Sex and the City fans opgelet: eerder waren er al geruchten over een derde Sex and the City-film en die zijn nu alleen maar sterker geworden nadat actrice Jennifer Hudson zich uitliet over het onderwerp. 

SATC 3

De Amerikaanse Oscarwinnares was in de eerste Sex and the City-film te zien als de assistente van Sarah Jessica Parker. In een interview met radiostation Dish Nation zei de actrice dat een derde film ‘er mogelijk aan zit te komen.’ “Ik heb het er laatst nog over gehad met iemand, dus het is duidelijk dat er gesprekken over zijn” zegt de zangeres. Als er daadwerkelijk een nieuwe Sex and the City-film aan zit te komen, dan zal Hudson er waarschijnlijk ook een rol in spelen.

Eerder hoorden we SJP (die de rol van Carrie vertolkt) in een interview zeggen dat er geen specifieke afspraken over een nieuwe film, maar dat er al wel een verhaal klaar lag. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de nieuwe SATC 3 in de bioscoop te zien is. Natuurlijk speelt fashion een grote rol in de serie. Manolo Blahnik dankt bijvoorbeeld zijn naamsbekendheid aan de hitserie, maar ook andere labels als Valentino, Vivienne Westwood en Prada komen uitgebreid aanbod. Wij zijn benieuwd wat Patricia Field– styliste van SATC- dit keer voor ons in petto heeft. Stay tuned!

Foto: Stockpic