Sharon & Kelly Osbourne collectie voor MAC Cosmetics

Zo moeder, zo dochter heeft cosmeticamerk MAC gedacht. Het make up merk gaat namelijk samenwerken met niemand minder dan Sharon and Kelly Osbourne.  Een gewaagde keuze van beide partijen, want zoals we allemaal weten zijn de Osbournes nothing but average!

Sharon Osbourne & Kelly Osbourne

Het ziet ernaar uit dat schoonheid een familiezaak is voor de Osbournes. Afgelopen week onthulde zowel Sharon als Kelly Osbourne de prachtige campagne beelden via Twitter van hun nieuwe samenwerking  met MAC Cosmetics. “Dank je MAC Cosmetics voor het laten uitkomen van mijn droom ” schreef Kelly. “Ik hou van mijn collectie , maar niet zoveel als het vertrouwen van jullie in mij om voor jullie ontwerpen!” aldus een vereerde Kelly Osbourne. Eerder deze week onthulde Kelly alvast een voorproefje van de samenwerking via Instagram.

Sharon & Kelly Osbourne collectie voor MAC Cosmetics. Alles over de Sharon & Kelly Osbourne collectie voor MAC Cosmetics. Lees hier alles over.

Juni

Hoewel we de collectie nog te zien  moeten krijgen, kunnen we wel alvast bedenken wat de stijl zal zijn van de lijn. Met Kelly’s lila paarse haar en moeder Sharon’s vuurrode lokken is een saaie collectie gegarandeerd uitgesloten. Wij denken dat gewaagde kleuren de overhand zullen hebben in de collectie. De lancering van The Osbournes voor MAC -lijn staat vooralsnog gepland in juni 2014, maar stay tuned voor meer sneak peeks van de producten naarmate de datum dichterbij komt!

Foto: Mac Cosmetics