Shop alert: & Other Stories naar Nederland!

Fashionjunks opgelet! Het jongere zusje van H&M, & Other Stories komt naar Nederland! We kunnen dan eindelijk ook offline shoppen bij deze geweldige keten!  De eerste winkel zal haar deuren openen in Amsterdam op de Heiligeweg 26-28. De winkel zal worden geopend in het najaar van 2014.

& Other Stories  Amsterdam

De vestiging telt in totaal twee verdiepingen vol met kleding, make up, schoenen en accessoires. & Other Stories is het duurdere merk van H&M en heeft inmiddels vestigingen door heel Europa waaronder Londen, Milaan, Parijs, Stockholm en Barcelona. Dat Amsterdam aan het rijtje zou worden toegevoegd was dus een kwestie van afwachten. Volgens Samuel Fernström – CEO van & Other Stories- zijn ze ontzettend blij dat ze de perfecte locatie hebben gevonden. ‘’Het is een droom om naar Nederland te komen’’, aldus de CEO.

Collectie & Other Stories

De collectie van & Other Stories is geïnspireerd op de kleding, musthaves, schoenen en accessoires die gespot worden op de streetstyle modeblogs en de catwalk. De laatste trends shop je dus hier! Bovendien is de collectie anders vergeleken met andere highstreet ketens en is deze nét even exclusiever dan H&M. Niet voor niets wordt & Other Stories het luxelabel genoemd van H&M. tot die tijd moeten we het nog even doen met de online winkel.