Streetstyle musthave: Bandana als accessoire

Je statement kettingen mogen even in je sieradenkist blijven liggen want we hebben een leuke vervanger voor je gevonden: de bandana! De bandana? Ja de bandana, helemaal hip onder de celebs, streetstyle fashionista’s en fashionbloggers!

Badgirl Bandana 

Wanneer we bandana zeggen denk je waarschijnlijk aan dat doekje in je haren of een doek voor je gezicht, net als in het wilde westen. Die gedachtes zijn nu verleden tijd! Bandana’s zijn hot & happening! We zagen deze accessoire op de runway bij onder andere Coach en Wes Gordon: beiden bij hun Fall/Winter 2015 collectie. Stijlvol en niet over-de-top, zelfs een beetje schattig als je het goed combineert! Je kunt hem in een punt dragen maar als je dit niks vindt, kun je hem natuurlijk ook gewoon oprollen! 

How to

Allemaal leuk en aardig, maar hoe combineer je zo’n statement ketting vervanging nou? Wij vonden deze mooie zwarte met paisley print op de site van Levi’s voor €19,95. De keuze daar is reuze! We combineren dit met een mooie donkerblauwe blazer (H&M – €39,99), zwarte broek (H&M – €39,95), een simpele Tee van de H&M voor maar €4,99 en een paar New Balance voor €84,95! Wat vind jij van bandana’s om je nek?

Tekst Karlijn van Mil